Ilan Șor: Avem un program politic care deja poate fi văzut și „pipăit” prin exemplul orasului Orhei
10 Septembrie 2018 14:35
Cum este realizat programul politic al Partidului ȘOR poate fi deja văzut la Orhei, a declarat într-un interviu la RTR Moldova liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor. Acesta a fost întrebat despre programul politic și planul de dezvoltare a țării.

„Acesta program poate fi deja „pipăit”, văzut la Orhei. Am majorat bugetul orașului de câteva ori. Am crescut taxele locale pentru comercializarea producției alcoolice și de tutun. Am impus și alte acțiuni drastice care au permis majorarea veniturilor bugetare. La Orhei demonstrăm și cum vor funcționa inițiativele noastre sociale. Este vorba de proiectele „Capitalul matern”, „locuințe sociale” și alte proiecte sociale”, a arătat Ilan Șor.

El a atras și atenția asupra faptului că experiența pe care partidul a acumulat-o la Orhei îi va permite să dezvolte asemenea proiecte în toată țara.

El a menționat că transformările din oraș au fost realizate cu forțe proprii. Toate proiectele de infrastructură, reparația capitală a străzilor, toate construcțiile au fost efectuate de întreprinderile municipale. Aceasta a permis economisirea resurselor, dar și crearea locurilor de muncă pentru orheieni.

„Noi am redus cheltuielile creând propria companie. Aceasta ne-a permis să realizăm mai multe lucruri cu aceeași bani”, a explicat primarul de Orhei, Ilan Șor.

Comentarii: 0  
 
TAGURI