Doi atașați economici vor promova interesele economice ale Republicii Moldova în Rusia și în statele Uniunii Eurasiatice
21 August 2018 15:05
Democracy.md informează că Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a convocat o ședință cu agenții economici din Republica Moldova care își exportă produsele în Federația Rusă, precum și în statele Uniunii Eurasiatice. Ședința a fost convocată în contextul desemnării atașaților economici, în cadrul Biroului comercial-economic al misiunii diplomatice a Republicii Moldova în Rusia. 

„Îmi doresc ca atașații economici să dea o mână de ajutor agenților economici autohtoni în stabilirea și menținerea contactelor cu investitorii existenți, dar și cu potențialii importatori. Scopul lor de bază constă în protejarea drepturilor agenților economici autohtoni și acordarea asistenței necesare pentru promovarea produselor, a brandurilor și serviciilor moldovenești cu potențial de export pe piața din Federația Rusă, Kazahstan, Kârgâzstan și Tadjikistan. Îndemn antreprenorii să vină cu propuneri pentru depășirea barierelor pe care le întâmpină în procesul de export”, a punctat Chiril Gaburici.

Comentarii: 0  
 
TAGURI