VIDEO // Ilan Șor îi cere liderului PPDA, Andrei Năstase să-și ceară scuze de la oamenii pe care i-a bruscat vineri
27 Iulie 2018 20:50
Președintele Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor îi cere liderului PPDA, Andrei Năstase să-și ceară scuze de la oamenii pe care i-a bruscat vineri, 23 iulie, în timpul unor acțiuni pașnice de protest. Ilan Șor menționează că în timpul protestelor organizate de el nu a recurs la asemenea gesturi și îl atenționează pe Năstase că dacă nu-și cere scuze, va lua măsuri.

„În timpul unei acțiuni de protest organizată de simpli cetățeni în fața Primăriei, activiștii Platformei DA, inclusiv Năstase, și-au permis să agreseze oamenii. Noi nu ne permitem așa ceva, chiar dacă am putea-o face”, susține Ilan Șor într-o intervenție live pe Facebook.

El îi solicită lui Năstase să-și ceară scuze de la oameni, pentru că în caz contrar va lua măsuri față de comportamentul acestuia. „Năstase, îți recomand să-și ceri scuze. În caz contrar vom fi obligați să întreprindem măsuri, inclusiv să depunem plângere la Procuratură”, a atenționat Ilan Șor

Amintim că în timpul unei acțiuni de protest, activiștii lui Năstase au agresat protestatari pașnici, inclusiv femei în etate și chiar Năstase a bruscat manifestanții care scandau „Jos Năstase”.

Partidul ȘOR și susținătorii acestuia au organizat mai multe manifestații în ultimul timp, inclusiv în fața sediilor PAS și PPDA, dar nu au agresat niciodată oponenții politici sau reprezentanții celor două formațiuni, chiar dacă la aceste acțiuni se adunau mii de persoane.

Comentarii: 0  
 
TAGURI