Vlad Filat a devenit cetățean de onoare
4 August 2014 10:37
Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a devenit cetățean de onoare al comunei Pașcani din raionul Hâncești. Titlul onorific a fost acordat de autoritățile locale în semn de recunoștință „pentru contribuții valoroase în prosperarea localității".  

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a devenit cetățean de onoare al comunei Pașcani din raionul Hâncești. Titlul onorific a fost acordat de autoritățile locale în semn de recunoștință „pentru contribuții valoroase în prosperarea localității".

Însemnele şi brevetele i-au fost înmânate de primarul localităţii, Nicolae Andronic, în cadrul ceremoniei de inaugurare a Casei de cultură din com. Pașcani.
Vlad Filat a menţionat că este onorat să primească acest titlu. „Este o responsabilitate pentru mine să primesc acest titlu. Vă promit că voi fi în continuare alături de cetățenii din com. Pașcani și voi susține toate proiectele demarate. Sunt sigur că împreună, prin muncă, vom reuși să facem lucruri bune și frumoase pentru pașcăneni", a spus Vlad Filat.

Amintim că Vlad Filat a mai fost declarat cetăţean de onoare al localităţilor Hădărăuți, Ţarigrad, Cotul Morii și or. Criuleni.

Comentarii: 2  
JOS MAFIA!!! 6 August 2014 12:51
+1 (1)
va multumim d-le filat(al vostru,al tuturor,al lui plahotniuc,al oricui nu-i lene) ca ati creat toate conditiile ,sa fie inchis gimnaziul din satul PERENI comuna PASCANI!!!! mincavar puscaria HOTILOR!!!!
panzaru 6 August 2014 17:23
+1 (1)
Cu ceva sustineri materiale venite din exterior cum se obisnueste in sistemul administrativ moldovenesc, nimic nu mi-ar pune piedica sa pretind la postul de primar àl comunei Pascani... nu-mi lipseste nici minte nici competenta de ar fi sa sterg nasul fostilor ( Curnic PCR) si prezentuli ( Andronic - PLDM) ... da lumea nu ma cunoaste si vor vorbi, vor spune, vor rade poate sau chiar nu va da atentie, dar lumea e nevoiasa si asta ar face sa fie usor de manipulat... facandu-mi fata cum se obisnueste pe la noi cu stare materiala buna, il magulesc pe nea Ion, ô ajut pe matusa Ioana, cumpar pamanturi ça sa-i fac conçurenta lui Tronciu, mai deschid ô crasma in sat une dau flacailor mai pe ieftin si datorie licoarea ametelii de minti, fac ô donatie gradinitei, repar cupola bisericii, mai aduc ceva modernizari scolii , gasesc un proect european de investitii si pe pretinsa idée ça apa sipotului din sat are proprietati curative pun temelia unei mici uzine de ambalare unde cel putin 50 sateni ar avea posturi de munca. In consecinta drumurile satului ar avea temei de profit prin proiect si vor fi reparate pentru à facilita logistica. A-si promite si as face ca-ci pe banii altora totu-i realizabil...! si ce ar face lumea ??? Ar urma... si daca se face ei urmeaza... de ma confrunt cu bete-n roate nu ezit sa recurg la metoda extremismului ( foarte la moda din toate timpurile mai ales in mioritica Moldova) si gasesc modalitate sa reamintesc perenenilor ca pot fi independenti cu comuna proprie, cu primaire si cu inscriptie de intrare in sat demna de un sat mandru...! Totul este posibil venirea precum si plecarea, impresia precum si realitatea. Jocul politic este la indemana tuturor atunci cand ai cu ce si cu ciné impleti itele... si onoarea lui Filat si a altor nu va avea mare semnificatie pentru un nia Ion ce crede in ce vede...
 
TAGURI