VIDEO // Renato Usatîi, este omul serviciilor speciale occidentale și misiunea acestuia este de a distruge flancul de stânga al politicii din Moldova
22 Iunie 2018 14:17
Președintele Igor Dodon îl acuză pe liderul formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, că ar fi omul serviciilor speciale occidentale și că misiunea acestuia este de a distruge flancul de stânga al politicii din Moldova. Declarațiile au fost făcute în timpul unei linii directe pe o rețea de socializare.

“Renato Usatîi lucrează pentru serviciile speciale occidentale și are misiunea să distrugă flancul de stânga al politicii. Aşa cum s-a întâmplat la alegerile din Chişinău, când Usatîii a lucrat pentru Andrei Năstase. Nu vrem să mai avem treabă cu acest balabol. Cu partidul lui, poate vom discuta, dar numai dacă va fi o altă conducere”, a precizat şeful statului.

Dodon a mai spus că Usatîi ar face mai bine ”să plece în taiga, să prindă urși”. ”Acesta este nivelul lui, nu mai mult sau să lucreze în circ dresor sau clovn", a conchis Igor Dodon.

Comentarii: 0  
 
TAGURI