Poliția s-a autosesizat pe marginea afirmațiilor liderului PAS, Maia Sandu, despre cuţite care ar fi fost depistate în gentile unor participanţi la o acţiune de protest
22 Iunie 2018 14:00
Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat pe marginea afirmațiilor liderului PAS, Maia Sandu, despre cuţite care ar fi fost depistate în gentile unor participanţi la o acţiune de protest din faţa Primăriei Chişinău.

Instituţia precizează că, deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere sau sesizare în acest sens. “Inspectoratul General al Poliției îndeamnă cetățenii care au semnalat asemenea cazuri să se adreseze poliției direct, la 112 sau nr. de telefon (022) 25-47-05, 25-48-05 pentru a verifica veridicitatea informaţiilor”, se conţine într-un comunicat al IGP.

Amintim că liderul PAS, Maia Sandu, a declarat, la emisiunea „În profunzime” de la PRO TV, că mai multe persoane au relatat că au găsit în gențile lor obiecte străine, la protest de miercuri, din faţa Primăriei Chişinău. „Mai multe persoane ne-au raportat că au ajuns acasă și au găsit în gențile lor obiecte străine, inclusiv cuțite de tăiat hârtia”, a spus Maia Sandu.

Ulterior, la o conferință de presă, liderul PAS a spus că nu a depus nicio plângere la poliție și că acest lucru ar trebui să îl facă persoanele care au informat-o despre cuțite.

Comentarii: 0  
 
TAGURI