Și-a ucis fosta concubină și a îngropat-o în grădină
14 Iunie 2018 19:00
Un bărbat de 48 de ani din satul Bălăbănești, Criuleni, a fost reținut de polițiști și, mai apoi,  arestat preventiv, fiind suspectat de omorul fostei concubine.

Potrivit oamenilor legii, la  1 iunie curent, o femeie a solicitat ajutorul poliției din Criuleni, pentru că nu își găsea prietena, care de două zile nu răspundea la telefon și nici la domiciliu nu era de găsit. Ca urmare a acțiunilor ample întreprinse de  polițiști și procurori, s-a stabilit că în noaptea de 30 spre 31 mai, victima, o femeie de 38 de ani, aflându-se la domiciliul  fostului concubin, între ei s-a iscat un conflict, iar bărbatul a agresat-o, cauzându-i leziuni în regiunea capului, care au dus la moartea acesteia.

Pentru a ascunde fapta, bărbatul a săpat o groapă în grădină și în noaptea de 1 iunie a îngropat trupul femeii, iar la haine și telefon a dat foc.  Ca urmare a perchezițiilor la 6 iunie  în gospodăria concubinului, polițiștii  au găsit cadavrul femeii îngropat la locul respectiv. În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat. De asemenea,  trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat   la  medicina legală din Criuleni  pentru efectuarea autopsiei.

Suspectul este arestat  pentru 30 zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare

Comentarii: 0  
 
TAGURI