StopFals // Televiziunea lui Usatii minte, Bălți TV a publicat un reportaj fals
8 Iunie 2018 18:48
Portalul stopfals.com scoate la iveală un material mincinos, despre reparaţia drumurilor, în cadrul programului “Drumuri Bune pentru Moldova”. Ştire a fost pusă pe post de BTV, post de televiziune din Bălţi, finanâat de fugarul Renato Usatîi.

“La data de 6 iunie 2018 apare pe site-ul BTV un articol în care se vorbește despre Proiectul „Drumuri Bune” lansat de Partidul Democrat din Moldova la inițiativa lui Vlad Plahotniuc. În reportaj sunt utilizate careva imagini cu drumuri aferente din satul Bădiceni, raionul Soroca în care s-ar presupune că nu se vor asfalta nici o porțiune de drum în cadrul Programului „Drumuri Bune””, scrie portalul stopfals.com.

 “Dacă accesăm site-ul oficial al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor, avem acces la toate porțiunile de drum care urmează să fie reparate. Din totalul de 53,99 km de drumuri ce urmează a fi asfaltate doar în Raionul Soroca, găsim că anume în zona localității Bădiceni, vizată în reportajul BTV sunt deja în reparație 1,5 km de drum pe tronsonul G13 care include distanța de la G12-Bădiceni-Baxani-Schineni-Vantina-G35. Astfel încât 0,75 Km revine comunei Bădiceni și 0,7 comunei Schineni. Mai mult, pe același site găsim chiar și pozele cu porțiunea ce ține de Bădiceni deja reparată, imagini pe care BTV într-un mod abuziv a evitat să le publice în reportajul lor”, notează sursa citată.

Portalul sus-unmit condamnă modul abuziv, prin care BTV manipulează opinia publică.

Comentarii: 0  
 
TAGURI