Liberalul Ghimpu, după ce a fost agresat de protestatari: Când se ridică cetățenii, asta înseamnă că e adevărată democrație
7 Iunie 2018 18:05
 Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, oferă, în stilul său inconfundabil, o lecție practică de democrație, într-un clip viral, difuzat pe pagina de Facebook a portalului MoldovanDREAM.
”Când ies cetățenii asta-i democrație. Când nu e așa cum trebuie, ieșiți și luptați. S-o ridicat un politician, ai luat bâta și i-ai tras în cap”, ne sfătuie Mihai Ghimpu, iar pe declarația sa sunt suprapuse  imagini  din ianuare 2016, în care exponenți agresivi ai Platformei DA și ai partidului lui Renato Usatîi îl lovesc în cap, în fața Parlamentului.
”Asta este adevărata democrație. Și întotdeauna mai bine o să stea lucrurile atunci când nu doar partidele politice o să abordeze un subiect, dar și cetățenii. Când se ridică cetățenii, asta înseamnă că e adevărată democrație. Iaca asta mie îmi place, asta e democrație”, ne mai povățuiește fruntașul liberal.
Liderul liberalilor nu a fost singurul care a suferit în timpul violenţelor din ianuarie 2016, din fața Legislativului. În urma protestelor, 10 persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă. 7 dintre răniţi au fost poliţişti.
 

Comentarii: 0  
 
TAGURI