Vlad Plahotniuc, de Ziua Drapelului de Stat: „Tricolorul trebuie să ne amintească să fim solidari și să ne dăruim mai mult țării noastre”
27 Aprilie 2018 12:02
Ziua Drapelului este o zi care trebuie să ne amintească să fim mai uniți în jurul simbolului nostru național. Opinia a fost exprimată de către liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, într-un mesaj postat pe Facebook.

Vlad Plahotniuc mai spune că Tricolorul trebuie „să ne amintească să fim solidari, dar și să ne facă să ne dăruim mai mult țării noastre prin ceea ce facem cu toții, zi de zi”.

„Vreau să ajungem să ne mândrim cu țara noastră mai mult și mai sincer. Pentru asta, cu toții avem mult de muncit, avem de făcut acțiuni concrete, care să ducă la rezultate de care să fim cu adevărat mândri, se mai conține în mesajul liderului PDM.

Mesajul lui Vlad Plahotniuc este însoţit de un spot video, în care un grup numeros de tineri democraţi imparte drapele mici. Clipul emoţionant culminează cu intonarea Imnului de Stat al Republicii Moldova, sub flamura tricoloră.

Republica Moldova marchează astăzi Ziua Drapelului şi a Stemei de Stat. Aceasta a fost instituită de Parlamentul de la Chișinău în data de 23 aprilie 2010. Tricolorul a fost desemnat oficial drapel de stat în data de 27 aprilie 1990, de către deputații primului Parlament.

 

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI