Andrian Candu: „Nu cred în integritatea şi profesionalismul lui Andrei Năstase, după informaţiile apărute în presă despre casele sale sau conturile pe numele mamei şi soacrei”
21 Aprilie 2018 21:52
Liderul Partidului Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, nu este o persoană potrivită pentru funcţia de primar al capitalei, deoarece suferă mult la capitolul integritate. Declaraţia aparţine preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, şi a fost făcut vineri, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune RTR Moldova.

Andrian Candu a mai spus că ar fi preferat ca liderul PAS, Maia Sandu, să-şi depună candidatura pentru postul de primar şi că regretă faptul că nu s-a reuşit identificarea unui candidat unic al forţelor de dreapta.

„Regretăm că nu s-a ajuns la un candidat unic. Aş fi preferat să fie Maia Sandu, decât Andrei Năstase, deoarece nu cred în integritatea şi profesionalismul dumnealui, mai ales după informaţiile apărute în presă despre casele sale sau conturile pe numele mamei şi soacrei”, a declarat Andrian Candu. „Nu cred că el este cea mai bună soluţie pentru Chişinău. În spatele acestui tip sunt multe lucruri neclare, netransparente şi multe semne de întrebare”, a mai spus preşedintele Parlamentului.

În acelaşi timp, Andrian Candu, şi-a exprimat regretul că liderul PAS, Maia Sandu, refuză un dialog constructiv cu alte partide de orientare pro-europeană.

„Apreciez meritele Maiei Sandu, dar, cu regret, ea nu are toleranţa potrivită pentru a intra într-un dialog mai extins cu alte formaţiuni”, a precizat speakerul, referindu-se şi la perspectiva viitoarelor alegeri parlamentare, în urma cărora va trebui formată o guvernare capabilă să continue reformele şi cursul European al Republicii Moldova.

Comentarii: 0  
 
TAGURI