Silvia Radu intră în competiția pentru primăria Chișinăului: „O voi face doar ca independent”
10 Aprilie 2018 10:35
Silvia Radu intenționează să participe la alegerile locale anticipate din luna mai. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook. De mâine va începe și colectarea semnăturilor pentru înregistrarea candidaturii sale, dar și de consultare a cetățenilor. Silvia Radu a subliniat că va candida independent, fără susținerea vreunui partid.

„Mai mulți oameni pe care i-am întâlnit sau mi-au scris pe rețele sociale, doresc să știe dacă voi candida sau nu. Vă spun cu toată sinceritatea că vreau să candidez, însă decizia depinde de câțiva factori principali, pe care sper să-i lămuresc în perioada următoare.

Cu siguranță însă, dacă decizia va fi sa candidez, o voi face doar ca independent, oricât de greu ar fi. Cred însă că susținerea directă a oamenilor îți dă mai multă putere să faci treabă pentru Chișinău”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de facebook.

Primarul interimar mai anunță că începând cu ziua de mâine va instala mai multe corturi în capitală pentru colectarea semnăturilor în favoarea candidaturii sale. Totodată, aceasta îndeamnă cetățenii să vină și să discute problemele cu care se ciocnește capitala și metodele prin care acestea pot fi rezolvate – fără politică și geopolitică.

”Spre deosebire de candidații politici, care pot candida fără semnăturile cetățenilor, ca independent va trebui să strâng semnături. Începând de mâine, împreună cu câțiva oameni dragi, care mi-au fost alături și în campania electorala trecută, voi demara acest proces de strângere a semnăturilor. Intenționez să utilizez și acest prilej pentru a mă întâlni cu locuitorii Chișinăului, pentru a discuta cu Dvs”, a scris Radu.

Ea a dat asigurări că, zilnic, după programul de lucru, între orele 18:00-20:00, va fi la unul din corturile amenajate pentru strângerea semnăturilor și îi așteaptă pe oameni să discute doar despre Chișinău, despre ce pot face împreună pentru ca orașul să fie mai frumos, fără politică, fără geopolitică.

”Voi publica zilnic amplasamentul cortului unde voi merge, vreau să ajung în fiecare sector, în cât mai multe locuri, în limita timpului care îmi rămâne. Prioritară rămâne activitatea la Primărie, avem multe proiecte urgente în derulare, de aceea voi dedica doar două ore seara pentru a colecta personal semnături, restul le vor strânge prietenii mei, voluntari, oamenii care s-au oferit pe rețele sociale să vină să mă ajute”, a mai declarat Silvia Radu

Comentarii: 0  
 
TAGURI