Și-a înjunghiat soţia şi a dat foc la casă
22 Martie 2018 13:05
O femeie în vârstă de 47 de ani a ajuns la spital, după ce în seara zilei de ieri a fost înjunghiată de către soţ, după ce între cei doi s-a iscat o ceartă.

Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 21 martie, în jurul orei 19:30, în localitatea Cihoreni, din raionul Orhei

După ce femeia a fost adusă la spital, cu multiple plăgi provocate de soţ cu un cuţit, medicii de la spital au alertat poliţia. Oamenii legii s-au dus la faţa locului, însă bărbatul nu era acasă, însă la câteva ore după incident, ultimul a revenit şi a incendiat casa părintească.

Solicitată telefonic, Diana Maxim, ofiţerul de presă al IP Orhei, a declarat pentru ImpactTV.MD că între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, iar bărbatul a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat soţia.

„Femeia a fost transportată la spital cu plăgi penetrante în spate şi pe faţă, dar care nu prezentau pericol pentru viaţa sa. Aceasta le-a declarat medicilor că rănile au fost provocate de către soţ, un bărbat în vârstă de 56 de ani, cu un cuţit de bucătărie. Imediat la faţa locului s-au deplasta oamenii legii, însă nu l-au găsit pe bărbat acasă. Spre orele 22:00, pe aceeaşi adresă a fost solicitată intervenţia pompierilor, după ce bărbatul a incendiat casa părintească pe care familia o foloseau pe post de depozit. Pompierii au stins incendiul fără ca acesta să se răspândească şi fără a fi înregistrate victime”, a precizat Maxim.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Comentarii: 0  
 
TAGURI