Confecționau și vindeau acte false
22 Martie 2018 17:30
Doi bărbați sunt cercetați penal de către polițiștii de frontieră, fiind bănuiți de comitere a infracțiunii de confecţionare, deţinere, vânzare și folosire a documentelor oficiale false.

Potrivit Poliției de Frontieră, în dimineața zilei de 21 martie, conform informațiilor deținute s-a acționat în satul Târnova, raionul Dondușeni și satul Gura Camencii, raionul Florești, fiind realizate percheziții domiciliare la persoanele în privința cărora existau bănuieli.

În rezultatul descinderilor, din gospodăriile bănuiților s-au ridicat cinci procuri ce acordă dreptul conducerii automobilelor inregistrate în Lituania, toate prezentând semne vădite de falsificare, mai multe ştampile, foi A4 cu semnături, certificate de înmatriculare, cartele SIM, copii la paşapoarte, blancuri pentru procurile auto şi un procesor de la calculator cu informații relevante.

Pachetul de materiale a fost ridicat, dintre care documentele au fost transmise spre expertiză pentru confirmarea neautenticității acestora, iar celelalte bunuri vor servi ca probe în cauza penală.

Dacă li se va dovedi vinovăția acestora ei riscă privațiune de libertate de până la 5 ani.

Comentarii: 0  
 
TAGURI