FOTO
Partidul Șor va desemna propriii candidați la alegerile noi de la Chișinău și Bălți
15 Martie 2018 12:40
Partidul Șor, condus de primarul de Orhei va desemna, cel mai probabil, propriii candidați la alegerile noi de la Chișinău și Bălți. Ilan Șor dă asigurări că vor fi candidați profesioniști de ale căror promisiuni va răspunde personal. Într-o intervenție pentru presă, edilul a reiterat că nu va pleca de la Orhei până când nu va realiza toate promisiunile făcute orheienilor.

Partidul Șor va decide duminică în privința desemnării candidaților la Chișinău și Bălți pentru alegerile locale care vor avea loc la 20 mai, a declarat liderul formațiunii. „Noi vom decide duminică. Vom examina și posibilitatea unui candidat la Bălți. Mulți oameni văd ce facem, recent chiar și fostul viceprimar de Bălți a apreciat activitatea noastră. De aceea eu cred că vom desemna candidați, dar duminică vom decide împreună cu partidul”, a declarat el.

Totodată, Ilan Șor a dat asigurări că formațiunea va desemna candidați profesioniști și va avea grijă ca promisiunile acestora să fie îndeplinite, așa cum o face el la Orhei. „Va fi un profesionist, o persoană de care va răspunde partidul și de ale cărui vorbe voi răspunde eu personal, așa cum este și la Orhei”, a accentuat Ilan Șor.

El a reiterat că nu va candida personal pentru a-și respecta promisiunile făcute în fața orheienilor. „Eu și echipa mea ne deosebim de celelalte partide prin faptul că ne ținem de cuvânt, că ne îndeplinim promisiunile în fața oamenilor. Eu am dat cuvântul în fața orășenilor că nu voi pleca de aici până nu voi îndeplini ce le-am promis”.

În acest context, Ilan Șor a arătat că are multe planuri pentru dezvoltarea Orheiului în viitorul apropiat: „Anul acesta vom asigura transportul public gratuit, vor fi reconstruite mai multe străzi, până la 1 aprilie vom asigura iluminatul stradal, vom construi un complex sportiv, programe sociale, inclusiv farmacia socială”, a menționat Ilan Șor.

El a arătat că anume așa trebuie să se comporte un politician responsabil, dar nu cum o fac mulți din cei de la Chișinău, care neavând ce le propune oamenilor fac„circ politic” pe subiecte precum unirea. „Oamenii au nevoie de drumuri, iluminare, care unire, care ne-unire?  Haideți mai întâi să le asigurăm oamenilor o viață decentă și pe urmă să discutăm despre geopolitică. Dar acum se face circ pentru că politicienii nu pot oferi nimic oamenilor ”, a declarat Ilan Șor.

Previous Next
Comentarii: 0  
 
TAGURI