Cupa Mondială de fotbal din Rusia: patru țări amenință cu boicotul
12 Martie 2018 13:05
 

Australia, Polonia și Japonia sunt și ele hotărâte să spună pas participării la Mondialul din Rusia.

"Un boicot al Cupei Mondiale este cu siguranță una dintre opțiunile pe care le avem în vedere", a afirmat o sursă pentru The Times.

"E incredibil că un turneul final va fi găzduit de o țară care folosește crima că instrument al politicii de stat", a declarat și șeful Comisiei de Afaceri Externe a Camerei Comunelor, Tom Tugendhat, care mai spune că "un boicot trebuie avut în vedere".

Serghei Skripal, în vârstă de 66 de ani, și fiica sa, Iulia, în vârstă de 33 de ani, au fost găsiți inconștienți, duminică, fără să prezinte răni vizibile, pe o bancă, într-un centru comercial de la Salisbury, în sudul Angliei. Ei sunt spitalizați în stare critică. 

Serghei Skripal, în vârstă de 66 de ani, fost colonel în serviciile secrete ruse, a fost condamnat în 2006 la închisoare pentru spionaj în favoarea Marii Britanii. Agentul a fost găsit vinovat de legături cu Serviciul britanic de informații externe (MI6), scrie ziare.com.

El a primit azil în Marea Britanie în anul 2010, după un schimb de agenți de spionaj efectuat între Statele Unite și Rusia.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI