PAS nu a luat deocamdată o decizie în privința susținerii lui Năstase
7 Martie 2018 10:44
Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) nu a luat deocamdată o decizie în privința susținerii candidatului Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, la funcția de primar general al capitalei. PAS realizează acum un sondaj, iar rezultatele acestuia vor arăta dacă oamenii își doresc ca membrii partidului să aibă propriul candidat la scrutin sau să-i acorde sprijin lui Năstase.

Despre acest lucru a anunțat liderul PAS, Maia Sandu, aseară, în cadrul emisiunii „Politica”, de la TV 8. Potrivit Maiei Sandu, la circa 2000 de persoane, în special din municipiul Chișinău, le-a fost expediat prin e-mail un chestionar, în care sunt rugați să se expună cu privire de susținerea PAS pentru Andrei Năstase.

De asemenea, Maia Sandu a spus că a aflat de la conferința de presă de luni că Andrei Năstase este candidatul Platformei DA pentru primărie.

„Cu două săptămâni în urmă, PPDA ne-a anunțat că vor avea un candidat la primăria Chișinău. Am aflat din conferința de presă Andrei Năstase este candidatul”, a spus Maia Sandu.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat, anterior, că nu va mai admite ca subiecte importante să fie decizie prin sondaje, iar cooperarea politică dintre partidul său și formațiunea Maiei Sandu trebuie să fie în baza principiilor egalităților și parității.

Comentarii: 2  
Buliga 7 Martie 2018 11:14
0 (0)
Nici nu-l va susține sunt sigur de asta! Deci Năstase a fost un loh, atunci când a ales să o înainteze pe Maia ca candidat unic la prezidențiale.
Ion Manole 7 Martie 2018 13:19
0 (0)
aici e o nepaneatkă totală ne fut și aiștea doi la cap de parcă noi nu am fost zaibiți de politică pînă acuma
 
TAGURI