Aproximativ 1200 de km de drumuri vor fi construite sau reparate în sate
27 Februarie 2018 15:30
 Aproximativ 1200 de kilometri de drumuri din sate vor fi reparate în acest an. Despre lansarea unui ambițios program național, ”Drumuri bune pentru Moldova”, a anunțat președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, la briefingul organizat după ședința săptămânală a formațiunii.

Liderul democraților a precizat că este vorba despre mai mult decât o simplă inițiativă legislativă – este o promisiune făcută cetățenilor încă anul trecut de partidul de guvernământ.

Președintele PDM a atras atenția că este cel mai ambițios proiect de infrastructură de la Independență până în prezent, de aceea este și unul foarte complicat și necesită o implicare politică serioasă în sprijinirea echipei guvernamentale. Mai mult, Plahotniuc afirmă că proiectul urmează să fie extins, din anul următor, la nivel de drumuri din centrele raionale.

”Scopul nostru final este să oferim un nou potențial de creștere Republicii Moldova: drumurile bune vor permite modernizarea satelor”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Liderul democraților a mai spus că proiectul nu va avea culoare politică, iar de drumuri reparate vor beneficia toate satele, indiferent ce partid controlează primăria. Și asta pentru că guvernarea actuală lucrează pentru toți cetățenii, indiferent de opțiunile lor politice.

Cu mai multe detalii despre acest proiect va veni Guvernul, în zilele următoare.

Comentarii: 0  
 
TAGURI