Un asistent medical punea ace de seringă pe scaunele autobuzelor din Roma.
15 Februarie 2018 17:05
Un asistent medical punea ace de seringă în autobuzele din Roma. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, care lucrează într-un spital din capitala Italiei, este acuzat de vătămare corporală gravă deoarece ascundea ace de seringă pe scaunele mijloacelor de transport în comun pentru a-i înțepa pe călători.

Investigațiile au început în luna decembrie 2017, după ce au fost descoperite mai multe ace de seringă lipite pe scaunele autobuzelor folosite pe traseul Roma – Ponte Mammolo – Subiaco. În timpul cercetărilor, carabinierii au constatat că acele de seringă erau ascunse pe scaunele autobuzelor, cu scopul evident de a înțepa călătorii.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, carabinierii au reușit să-l identifice pe cel care a plasat seringile în mijloacele de transport. Așa au reușit să-l depisteze pe asistentul medical, în vârstă de 58 de ani.

În timpul perchezițiilor, atât în locuința bărbatului, cât și în vestiarul acestuia de la spital, au fost descoperite numeroase ace de seringă de tip fluture. Anchetatorii fac verificări pentru a stabili dacă seringile conțineau substanțe ce puteau provoca infecții.

Comentarii: 0  
 
TAGURI