Având interdicţia de a intra în Ucraina, un bărbat şi-a încercat norocul la frontieră.
8 Februarie 2018 12:05
Interdicția de intrare în Ucraina, impusă pentru trei ani, a motivat un cetățean moldovean să-și încerce norocul la frontieră, astfel ca, prin ocolirea punctului de trecere Palanca, să ajungă ilegal în țara vecină. Intenţia însă s-a soldat cu eşec după ce, bărbatul de 52 de ani a fost depistat de poliţiştii de frontieră din zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Tudora-1, la doar 300 metri de linia de frontieră.

Cazul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, pe direcția Palanca-Udobnoe a fost observată, cu ajutorul dispozitivului de termoviziune, o persoană cum înaintează grăbit spre ieșirea din Republica Moldova. Imediat, patrula SPF Tudora-1 a intensificat acțiunile specifice în zona de responsabilitate, în vederea reținerii persoanei în flagrant. La fața locului a fost prins un bărbat fără documente și care nu își putea justifica prezența în zonă. Pentru clarificarea situației, persoana a fost condusă la sediul Sectorului, unde s-a aflat că este cetățean al R. Moldova, locuitor al sat. Hăsnășenii Mari, r-nul Drochia.

În cadrul audierilor, moldoveanul și-a recunoscut fapta – tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, însă și-a justificat gestul prin faptul că își pierduse actele de identitate și are pe numele său interdicție de intrare în Ucraina, pentru trei ani.

Comentarii: 0  
 
TAGURI