VIDEO
Vasile Vulpe plecat la distracții pe banii cerșiți de la stat
15 Ianuarie 2018 16:05
Consiliul raional Ialoveni i-a acordat, printr-o decizie aprobată pe 14 decembrie 2017, consilierului raional din partea „Partidului Nostru”, Vasile Vulpe, un ajutor material de 5 000 de lei „pentru tratament”.

Deși „bolnav”, consilierul Vulpe a fost surprins, după ce a primit bani de la stat, pe o pârtie de schi din România la începutul acestui an. Vasile Vulpe și soția sa au apărut într-un reportaj de la „Pro TV” Chișinău (min. 2.20), lăudând pensiunea la care sunt cazați. 

„Nu este scump, este inclus micul dejun, cina”, spune soția lui Vulpe în reportaj, iar consilierul adaugă: „Ne place aerul, ne place atmosfera! Este foarte bine!”.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, secretarul Consiliului raional Ialoveni, Nicolae Mereacre, a declarat că banii i-au fost alocați lui Vulpe, pentru că a prezentat „o cerere și un certificat de la medic”. În cerere, Vulpe, care este invalid de gradul II, solicita bani de la Consiliul raional Ialoveni „pentru efectuarea unor investigații medicale”, ne-a mai spus Nicolae Mereacre.

Am încercat să-l telefonăm și pe Vasile Vulpe, dar telefonul acestuia este în afara ariei de acoperire.

Comentarii: 0  
 
TAGURI