Cu cine PLDM va face coaliție?
19 Iunie 2014 14:48
2366 1 Democracy.md / Tribuna.md
Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), a spus, în cadrul emisiunii „Loc de dialog” de la Radio Moldova, cu cine formaţiunea sa ar putea face coaliţie după alegeri.

După cum relatează TRIBUNA, el a precizat că PLDM va crea coaliţii doar cu partidele care au capacităţi de implementare a obiectivului de integrare europeană.
În acelaşi timp, el a recunoscut că în cadrul actualei coaliţii există divergenţe, dar a precizat că aceasta e ceva firesc, arătîndu-se sigur că toate divergenţele ce apar pot fi eliminate prin dialog.
Vlad Filat a declarat că PLDM va continua să susţină parcursul european al republicii după alegerile parlamentare din noiembrie anul curent. Liderul PLDM a spus că speră că partidele din Coaliţia Pro-Europeană vor reuşi să se manifeste bine în alegeri, promovînd obiectivul de integrare europeană.
Comentarii: 1  
Dima 19 Iunie 2014 16:26
+1 (1)
Filat este criticat dur de oficialii statelor Europene, ca are tupeu electoral si nu realizeaza ca statul nostru trebuie sa urmeze pasi concreti pina a se vorbi de o eventuala integrare, si ca doar asa va dezamagi electoralul si prejudiciaza Republicii Moldova prin asa declaratii. Pozitia celor de la PD este una obiectiva, ca dupa semnarea acordului necesita implimentata urmatoare treapta de ratificare si implimentarea prevederilor, de ridicarea si garantarea prosperitatii si dezvoltarii statului si nivelului de trai al cetatenilor, apoi se va oferi posibilitati de negociere in privinta statutului de candidat.
 
TAGURI