Un dar din partea PPRM a readus zîmbetul pe fața unui copil
2 Iunie 2014 10:57
2497 5 Democracy
 Proiectul ințiat de Organizația de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, Un dar naște un zîmbet, a ajuns la Ohei.

Proiectul ințiat de Organizația de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, Un dar naște un zîmbet, a ajuns la Ohei.

Pe parcursul săptămînii trecute, cortul PPRM a fost amplasat în centrul orașului, unde toți oamenii cu inimă mare au fost chemați să pună o mînă de ajutor pentru un copil din același raion. Este vorba despre Diana Boico din satul Susleni, care suferă de o boală grea și trăiește doar împreună cu mama sa. Actul de binefacere s-a încheiat pe 31 mai curent, cu un concert de caritate organizat de copiii din Orhei și din Chișinău. Totodată, un membru de partid din localitatea Susleni a dăruti Dianei un cărucior cu ajutorul căruia se va putea deplasa mai ușor.
În timpul concertului, tinerii PPRM au dăruti cadouri și baloane colorate tuturor copiilor prezenți în sală, dar cel mai important, ei au dăruit cîntece, zîmbete și voie bună.
“Mă bucur că proiectul “Un Dar naște un zâmbet”, fondat încă în ianuarie 2012, a devenit o tradiție pentru toți cei, cine să gândește la viitorul nostru comun, cine este alături de cei care au nevoie de susținere şi dragoste. Faptele bune spun mai mult şi sunt mai importante decât vorbele, ceea ce și a demonstrat astăzi tinerii de la Orhei. Dorim să vedem zâmbete şi bucurii pe chipurile copiilor nu doar în această zi, de aceea vom continua această acțiune în fiecare centru raional al Moldovei” a declarant Ian Lisnevschi, președintele organizației de tineret PPRM, pentru Democracy

Amintim că proiectul Un dar naște un zîmet a readus pînă la moment zîmbetul pe fața mai multor copii, atît din orfelinate, cît și din familii care au nevoie de ajutor.

Comentarii: 5  
Doina Namolovan 3 Iunie 2014 13:07
0 (0)
bv PPRM.....un gest placut ..)))fiecare are dreptul la viata..si noi...cei din rinduri,sintem obligati a ajuta...pe cei nevoiasi..!!!!! sustin aceasta initiativa care a acordat ajutoruul umanitar fetitei nevoiiase..)) bv
Inga 3 Iunie 2014 13:07
0 (0)
Bravo PPRM. Iarasi aduceti oamenilor zimbet pe fata
Eu 3 Iunie 2014 13:22
0 (0)
Întradevăr este un lucru placut cînd vezi ca ai reușit să readuci zîmbetul pe fața unui copil... Bravo echipei de la orhei care a reușit cu succes această ediție... sper ca aceasta fetiță va avea și încontinuare susținerea voastră pentru ca zimbetul ei să nu dispară
Mihaela 3 Iunie 2014 14:25
0 (0)
Respect acest colectiv de oameni buni si cu suflet mare, bravoo PPRM!!!!
EU 3 Iunie 2014 19:08
0 (0)
bravo... intradevar fapte bune facetzi... succes echipei care a organizat
 
TAGURI