Un primar părăsește PCRM și aderă la PDM
23 Aprilie 2014 16:07
2597 1 Democracy cu referire la IPN
 Victoria Milenco, primarului comunei Bogdăneşti, raionul Briceni, anunţă că părăseşte rândurile Partidului Comuniştilor din Republica Moldova şi aderă la Partidul Democrat din Moldova. Într-o declaraţie distribuită de PDM alesul local cataloghează PCRM drept „partid radicalist”, iar PDM – „partid social”, notează IPN.

Victoria Milenco, primarului comunei Bogdăneşti, raionul Briceni, anunţă că părăseşte rândurile Partidului Comuniştilor din Republica Moldova şi aderă la Partidul Democrat din Moldova. Într-o declaraţie distribuită de PDM alesul local cataloghează PCRM drept „partid radicalist”, iar PDM – „partid social”.

„Părăsesc PCRM cu dezamăgire față de ceea ce a ajuns să reprezinte în ultimul timp - o formaţiune politică radicalistă, fără planuri constructive pentru soluţionarea problemelor de zi cu zi ale oamenilor. Conducerea PCRM îşi aminteşte de organizaţiile teritoriale doar atunci când au nevoie de o mobilizare pentru manifestaţiile publice, iar în restul timpului nu vedem niciun interes din partea liderilor de partid faţă de problemele localităţilor mici” se spune în declaraţie.
Primarul afirmă că PCRM ignoră noile provocări şi probleme atât din sfera socială, cât şi din cea politică. „Devine tot mai evidentă ignorarea de către PCRM a problemelor oamenilor simpli. Din acest motiv, anunţ despre plecarea mea din PCRM şi aderarea la Partidul Democrat din Moldova. Regăsesc în Partidul Democrat respect față de interesul cetățeanului din raioanele ţării. Ader la un partid social, care pune mai mare preț pe soluţionarea problemelor noastre şi oferă soluţii reale pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor simpli. Îmi este clar că, aderând la PDM, voi avea posibilitate să contribui prin activităţi reale pentru crearea condiţiilor de viaţă mai bune în localitatea de baştină”, declară Victoria Milenco.
Ea se adresează deja foştilor colegi de partid: „vă atenţionez să ţineţi cont că oamenii sunt sătui de declaraţii, lozinci şi aşteaptă de la cei pe care i-au votat acţiuni şi fapte reale, iar PDM este partidul oamenilor care îşi respectă promisiunile. Este obligaţia noastră să dezvoltăm Moldova, dar nu să asigurăm o viaţă bună liderilor PCRM. Iată de ce îndemn membrii PCRM să-mi urmeze exemplu”, se spune în declaraţia primarului comunei Bogdăneşti, raionul Briceni.
Comentarii: 1  
alexandruna 23 Aprilie 2014 16:13
0 (0)
tot mai des si mai des fug de la PCRM
 
TAGURI