Cine este primul semnatar pentru demiterea lui Chirtoacă
12 Mai 2017 11:00
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost prima persoană care a semnat pentru referendumul privind revocarea primarului Dorin Chirtoacă, comunică Democracy.MD.

Șeful statului și-a exprimat încrederea că în acest an primarul capitalei va fi demis iar locuitorii Chișinăului vor scăpa de acest haos și neprofesionalism care s-a instaurat la conducerea capitalei.

Totodată, șeful statului s-a adresat cu un îndemn către toți locuitorii capitalei să nu fie indiferenți și să urmeze exemplul Președintelui țării de a semna pentru referendum.

Este suficient să îndurăm bătaia de joc față de Chișinău, față de străzile noastre, parcurile, clădirile, patrimoniul arhitectural al capitalei noastre! E suficient să tolerăm corupția din Primărie și neprofesionalismul oficialilor din oraș!”, a declarat președintele țării.

În acest context, șeful statului a menționat că capitala țării trebuie să fie condusă de un om onest, decent, competent, un patriot al orașului cu o echipă de profesioniști.

Soarta capitalei este în mâinile noastre!”, a declarat Igor Dodon.

Menționăm că, ieri a început colectarea semnăturilor pentru organizarea unui referendum privind revocarea primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă.

Comentarii: 0  
 
TAGURI