FOTO // Participanții la conflictul armat din stânga Nistrului au primit distincții
19 Aprilie 2017 11:29
Ieri, 18 aprilie 2017, a avut loc ceremonia de menționare a veteranilor care au participat la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova, acum 25 de ani. 

În acest context, în discursul său, ministrul de interne, Alexandru Jizdan a felicitat veteranii MAI, menționând despre importanța lor în acest sistem, totodată mulțumindu-le pentru dedicație, patriotism și munca prin care au obținut rezultate în folosul acestui stat și cetățenilor Republicii Moldova.

„Vă doresc multă sănătate, realizări frumoase și bucurii de la cei dragi. Noi contăm și în continuare pe implicarea dumneavoastră în activitatea sistemului Afacerilor Interne și în același timp reiterez disponibilitatea noastră de a vă asculta și a vă ajuta în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați. Vom utiliza orice oportunitate pentru a vă oferi suport și susținere în realizarea inițiativelor dumneavoastră și a acțiunilor comune, prin care putem crea lucruri frumoase”, a adăugat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

Astfel, pentru devotament, eforturi și spiritul de sacrificiu demonstrat de veteranii de război, precum și servicii remarcabile aduse Patriei, sporirea imaginii MAI pe plan național și internațional, veteranii organelor afacerilor interne au fost menționați cu „Crucea Pentru Merit” clasa I și II, „Diploma de onoare” și insigna MAI  „Vulturul de Aur”.

În prezent, din sistemul Afacerilor Interne fac parte aproximativ 13.000 de veterani.

Comentarii: 0  
 
TAGURI