VIDEO // „Mâna dreaptă” a lui Renato Usatâi colindă Moldova în automobilul șefului său și amenință oamenii care pleacă din „Partidul Nostru
28 Martie 2017 15:25
După ce mai mulți membri ai PN au anunțat că vor să părăsească formațiunea, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, vine cu amenințări, transmite Democracy.MD. 

Astfel, în seara zilei de 27 martie curent, la o fermă din localitatea Egorovca în raionul Fălești, a avut loc o tentativă de amenințare și intimidare a unui membru PN, din partea foștilor colegi, scrie today.md.

Incidentul a avut loc la ferma de animale a lui Victor Luchianov și a fiului său Alexandru, fost membru al PN.

Poliția a fost alertată despre faptul că Nicolae Țipovici, vicepreședintele Partidului Nostru, însoțit de alți patru membri de partid, consilieri raionali și orășenești, au venit la fermă și l-au amenințat cu răfuială fizică pe Victor Luchianov și pe fiul său.

De asemenea, la fermă s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul IP Fălești, unde l-au găsit pe Țipovici și alți patru membri PN, dar și o mașină de teren de model Toyota Landcruiser cu plăcuțe de înmatriculare K RU 01, care aparține lui Renato Usatîi.

Fiul lui Luchianov  a precizat că ar fi fost amenințat de către Nicolae Țîpovici, ultimul i-ar fi zis „fii atent sunt cazuri de scurt circuit, iar ca urmare ar putea să fie incendiată casa, afacerea poate deveni un eșec - ar putea să piară animalele” și ar fi fost impus de Țîpovici să facă declarații în fața camerei de luat vederi despre faptul că ar fi fost impus de către Oleg Pastrama și Veaceslav Tambur să semneze declarația cu privire la plecarea din rândurile membrilor de partid, fără a lua cunoștină cu conținutul declarației.

Mai mult decât atât, anterior, Tipovici vorbea că se va răzbuna pe cineva, și le va tăia degetele cu cleștele. 

La rândul său, Țipovici a negat că l-ar fi amenințat pe Luchianov, menționând că au avut doar o simplă discuție pașnică pentru a stabili motivul care l-a făcut să plece din partid.

Țîpovici a depus o plângere pe numele lui Oleg Pastrama, fost vice-primar al orașului Fălești, fost membru al PN, pentru faptul că ar fi fost calomniat.

Comentarii: 4  
Hariton 28 Martie 2017 17:14
0 (0)
Nici nu m-am așteptat la o alt comportament din partea bandiților ghidați de Usatîi. Dar la ce puteai să te aștepți de la o pseudo-formațiune politică plină de bandiți și javre venite din lumea criminală?!
Iachim 28 Martie 2017 17:17
0 (0)
MMM Satana daca nui el in Moldova oricum și-a lasat draci pentru a imbolnavi cetațenii țarii nostre , of Usatii nu tii rusine ca ai distru Balțu? Ai un partid plin de tilhari, cum oare doamne te mai ține pamintul? Tare ar mai si ghini ca grupăruile criminlae din rusia din care faci parte sa te duca in Sibiria si sa te manica cinii.
Daniel 28 Martie 2017 17:27
0 (0)
să fie reținut și pedepsit, nu trebuie de tolerat astfel de momente că o să ne întoarcem în anii 90 și așa criminali ca Usatîi o să ne impună jocul
Jora 31 Martie 2017 19:13
0 (0)
Acum este mai rau decat in anii 90. Nu esti aparat nici de lege,nici de poli-banditi. Trebuie sa-ti iai lumea-n cap si sa fugi din tara asta cu "valori" europene.
 
TAGURI