Vladimir Voronin, apărat de un fost consilier
14 Martie 2014 13:48
2151 0 Vasilos Ion Democracy cu referire la Hot News
Ex-președintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, care în ultimele săptămâni este în centrul mai mutor scandaluri legate de viața luxoasă pe care o duce, este apărat de către fostul său consilier, Sergiu Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie a declarat aseară în cadrul emisiunii “Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV că cei de la guvernare sunt acum în panică, nu mai au idei și caută diferite subiecte de campanie.  În acest context, Mocanu a sărit în apărarea fostului său șef, spunând că garajele demnitarilor de la guvernare la fel sunt pline de mașini de lux ca la Voronin. “Nu ați văzut cum au încercat să facă paralelă dintre Ianukovici și Voronin, pentru că erau în panică. Ianukovici este Voronin aici, nu ne asociați pe noi cu Ianukovici”, a spus Mocanu.
Reamintim că în ultima perioadă în presă au apărut mai multe articole de investigație și documente care dovedesc că Vladimir Voronin a cheltuit din 2010 peste jumătate de milion de euro pentru zboruri private în avioane de lux. De asemenea, potrivit unei investigații, familia Voronin ar avea în garajul său mașini de lux, blindate și modele retro în valoare totală de 70 mln lei.
Comentarii: 0  
 
TAGURI