Lovitură dură pentru credibilitatea Maiei Sandu! Dodon dezvăluie un zbor ascuns al ei cu Filat în Doha, zbor privat plătit cash din banii BEM
4 Noiembrie 2016 00:14
După ce Igor Dodon a lansat, în cadrul unei dezbateri tv, învinuirea că Maia Sandu a zburat cu un avion privat la Doha împreună cu Filat, pe banii furați de la Banca de Economii, bloggerul Eugen Luchianiuc a venit cu mai multe detalii. Deşi liderul PAS a susținut că e un fals, fiindcă ar fi vorba de un zbor în cadrul unei deplasări de serviciu și există și o Hotărâre de Guvern în acest sens, Luchianiuc vine cu anumite dovezi.

Subiectul a fost analizat de bloggerul Eugen Luchianiuc într-un articol pe blogul său:

„Dacă tot a apărut tema cu privire la aviație.

Pe data de 10-12 decembrie 2012 o delegație a Guvernului RM a fost în Doha. Componența nominală o puteți găsi pe lex.justice.md

Acolo îi găsiți și pe Maia Sandu și pe Vasile Popa, unul dintre cei mai buni bodigarzi ai Moldova și actual ”voluntar” la #pas.

Din Doha, deja cu o delegație mult mai restrânsă din care făcea parte și Maia Sandu, Premierul Moldovei a plecat spre Bruxelles. De acolo s-a reîntors în Chișinău.

Pe tot perimetrul acestui triunghi Chișinău-Doha-Bruxelles-Chișinău deplasările erau efectuate cu următorul avion:

Eu nu înțeleg motivul de ce Maia Sandu bagă mâna în foc pentru faptul că deplasarea a fost achitată de către Guvern știind bine că avionul nu s-a întors în Chișinău dar a zburat spre Bruxelles și știind faptul că hotărârea de guvern a fost adoptată la 2 săptămâni de la zbor.

Chiar în hotărârea de Guvern este stipulat acest fapt.

Dragă presă, #maiavețioșansă să vă informați corect. Hai, utilizați-o. Puneți capul și sursele în mișcare.

Pe urmă, când veți da din nou cu oiștea în gard veți mai cere șanse.

E noapte din nou în Moldova.

Later add: Special pentru ”presă” – vreți mai multe detalii? Adresați-vă la Fiba Air. E avionul lor”, a concluzionat bloggerul.

Comentarii: 6  
Val 4 Noiembrie 2016 00:56
+9 (17)
Baranilor,a fost vizita oficială . Nu mai duceți lumea in eroare,dacă sunteți jurnaliști apoi fiți pina la urma . Rușine sa va fie ca il pupați in fund pe Bidon.
Daniel 4 Noiembrie 2016 09:32
-2 (16)
Maia este un produl al PLDM transformat în PAS, ea este nativa lui Filat și posibilittatea lui de a avea libertate, hai să nu fim capturați din nou de această creatură cu chip de femeie.
Vova 4 Noiembrie 2016 12:23
-2 (12)
Maia Mincinoasa! Deci nu mai are mult femeia asta și va ajunge mai rău ca și renato Usatîi, acela t toto așa o făcea pe cinstitul dar acum a ajusn jertfă!
Rust 4 Noiembrie 2016 16:25
0 (8)
Si dupa asta sa mai zica ca nu e de-a lui Filat! Inca si cum, il ignora doar pentru ca sarmanul e in inchisoare si nu e profitabil Maiei sa mai recunoasca ca are relatii sau a avut cu Filat, dar asta e Filea, prietenul a nevoie se cunoaste.
N M 4 Noiembrie 2016 18:45
+2 (10)
Maia Sandu este o persoana care vrea numai rau pentru Moldova si poporu nostru ea nu trebuie votata
Vadim 6 Noiembrie 2016 18:35
0 (0)
DE CAND GUVERNUL ERA ASA BOGAT SA ITI PERMITA ZBORURI CHARTER? #maiavemominciunoasa
 
TAGURI