Nu Alianței "HARBUZUL"
15 Mai 2013 11:24
5251 1 Lisnic Ela Democracy Media
Nu vrem alianță “Harbuz” . Organizația de Tineret a  Partidului Popular din Republica Moldova  și-a continuat  șirul de  proteste, miercuri, 15 mai,  în fața Reședinței de Stat  și în fața  Sediului central al Partidului Liberal-Democrat.

Nu vrem alianță “Harbuz” . Organizația de Tineret a  Partidului Popular din Republica Moldova  și-a continuat  șirul de  proteste, miercuri, 15 mai,  în fața Reședinței de Stat  și în fața  Sediului Central al Partidului Liberal-Democrat.

Tinerii au scandat  lozinci precum  “Vrem un Președinte independent!”, “PLDM și PCRM rup Moldova de UE!”, în fața Reședinței de Stat și a sediului PLDM și au adus în dar cîte un harbuz, simbol al alianței PLDM-PCRM.

Cei prezenți la  protest au declarat pentru Democracy Media  că Președintele RM nu respectă Constituția și este manipulat de alte partide din RM, iar PLDM urmărește interesele sale înguste, interese de partid, interese personale și de clan. Au promis o Moldovă fără comuniști, dar au demonstrat contrariul. Alianța neformală a PLDM cu "Diavolul Roșu"- PCRM va periclita traseul European al Republicii Moldova.”

La acțiunea organizată astăzi, nici cei de la Reședința de Stat, nici cei de la Sediul PLDM nu au reacționat, chiar refuzînd să-i asculte pe cei de la PPRM. Ian Lisnevschi, liderul OT PPRM a spus:” Sperăm că datorită colegilor noștri din mass-media mesajul nostru va fi transmis și auzit. Protestele noastre vor continua pînă nu vom vedea rezultate concrete.”

Democracy Media  reamintește  că  OT PPRM a a organizat, ieri, un  protest în fața Reședinței de Stat și a Sediului central al PLDM, pentru a depune doua scrisori deschise, una adresată Președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti și alta domnului Vlad Filat. Tinerii au cerut ca Președintele să fie independent și să lucreze pentru interesele poporului și nu a grupărilor politice create în Parlament, iar domnului Filat ii descriu  nemulțumirea vis-à-vis de crearea alianței între PLDM și PCRM.

Comentarii: 1  
Evelina 15 Mai 2013 12:50
0 (0)
Tinerii astea sint tare bravo!!! Ma bucur ca le pasa de soarta tarii si vor un viitor mai bun decit !!!
 
TAGURI