Președintele PL și-a retras semnătura de pe Acordul semnat cu Leancă: „A vorbit despre integrare europeană, dar s-a aliat cu partidele pro-ruse”
5 Septembrie 2016 18:00
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat astăzi, 5 septembrie, că îşi retrage semnătura de pe Acordul de colaborare cu Partidul Popular European din Moldova, condus de Iurie Leancă, transmite Democracy.MD.

„Având în vedere că PPEM, nici până azi nu a anunţat că se retrage din alianţa tacită pe care o are cu PSRM, PN şi PCRM în Consiliul Municipal Chişinău, Mihai Ghimpu,

Preşedintele PL, anunţă că începând cu ziua de astăzi, 5 septembrie 2016, îşi retrage semnătura de pe acordul de colaborare semnat la 29 iulie 2016.

Este blamabil faptul că Dnul Iurie Leancă a mers la Bruxelles, Bucureşti şi Sofia şi a vorbit despre integrare europeană, iar la Chişinău s-a aliat cu partidele pro-ruse, care sunt anti-naţionale şi anti-europene”, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii.

Precizăm că joi, 1 septembrie, Mihai Ghimpu afirma în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, că dacă PPEM nu renunţă la sprijinirea iniţierii referendumului împotriva lui Dorin Chirtoacă, el îşi va retrage semnătura de pe Acord. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI