Andrei Galbur a avut o întrevedere cu Speakerul Marii Adunări Naționale a Turciei
24 August 2016 09:00
Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, aflat în vizită oficiala la Ankara, a avut marți o întrevedere cu Președintele Marii Adunări Naționale a Turciei, Ismail Kahraman, a relatat pentru Democracy.MD Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.


Șeful diplomației moldovenești a salutat ratificarea în acest an, de către legislativele ambelor state, a Acordului de comerț liber dintre Republica Moldova și Republica Turcia. Demnitarul moldovean şi-a exprimat speranţa că acesta va intra în vigoare cît mai devreme posibil, tratatul respectiv fiind de o importanță primordială pentru aprofundarea relaţiilor comercial-economice moldo-turce.

Interlocutorii au căzut de comun acord asupra necesității impulsionării dialogului inter-parlamentar și necesitatea revigorării activității grupurilor de prietenie parlamentare.

În acest context, Speakerul Kahraman și-a exprimat disponibilitatea de a găzdui vizita Președintelui Parlamentului Republicii Moldova Andrian Candu într-un un viitor apropiat.

Comentarii: 1  
Vova 24 August 2016 21:06
0 (0)
Bă da voi mai aveți să aveți să vă plimbați numai peste hotarre? Schimbări nu se văd ! la început s-au văzut mai multe , vrem să-i vedem și pe aceștia să facă aceste lucruri!
 
TAGURI