OPINIE // Andrei Năstase, cel mai prost politician al perioadei electorale 2015/2016
23 August 2016 10:47
Andrei Năstase a devenit politicianul cel mai prost al perioadei electorale 2015/2016. La această concluzie a ajuns bloggerul Corneliu Gandrabur după ce a analizat acțiunile politicianului timp de un an.

„Mai intai s-a ars cu protestele in comun cu Renato Usatii, apoi s-a autoproclamat lider al protestelor si candidatul unic al partidelor pentru hoție, dupa care a mers la Moscova si a primit cateva suturi in fund de la diaspora moldoveneasca”, scrie bloggerul într-un articol.

Gandrabur scrie că Năstase nu este el cel mai destept si nici cel mai inteligent candidat. Potrivit acestuia, „Andrei este un simplu prăpădit implicat in schemele de raider si spalari de bani. De la el poti invata doar cum sa fii un bou politic veritabil si nimic mai mult”.

Bloggerul menționează și despre vizita lui Năstase la Moscova.

„Ieri ati putut vedea un material video in care apar Nastase, Pavlovschi si Slusari. Ei au mers impreuna in sauna lui Renato, dar pe drum s-au gandit ca ar fi cazul sa prosteasca inca niste moldoveni. S-a gasit acolo un „lider” care a anuntat „paporul”, dar fara sa-i anunte cu cine se vor vedea si ce vor discuta. Datul nas in nas cu Nastase, dupa cate am vazut din video, a iritat la maxim publicul din sala, asa ca a inceput sa curga adevarul despre Nastase si slugarii lui. Candidatul a plecat de acolo cu coada intre picioare, dar nu a scris nimic pe fb. A preferat sa treaca cu vederea peste acest „incident”.

In sfarsit prapaditul Platformei a inteles si a auzit cu urechile sale ca electoratul din Rusia nu-i apartine si nici nu poate conta pe el. El a crezut ca moldovenii plecati la Moscova, muncitori cu palmele batatorite, sunt la fel de prosti ca moldovenii pusi pe indemnizatiile platite de Guvern, care protesteaza in fata Executivului si cer o viata mai buna, dar fara sa caute un loc de munca”, se menționează în articol.

Astfel, ultimele acțiuni ale lui Năstase confirmă legătura tot mai strânsă cu Usatîi.

„Andrei Nastase a cam cheltuit banii Topilor, asa ca este dispus sa stea in genunchi in fata lui Renato si finantatorilor de la Moscova. Scopul lor cere multi bani, dar cand Andrei nu are de unde-i lua… este gata sa bage in gura orice, iar asta se vede deja destul de limpede”, scrie bloggerul.

În concluzie, Gandrabur menționează că Andrei Nastase nu mai este candidatul care sta singur pe picioare si vorbeste ce vrea. „A devenit o marioneta politica calarita de Renato si sponsorii rusi”. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI