Directorii AAC din opt țări se reunesc la Chișinău! Vor lansa un proiect de aproximativ 5 milioane de euro
11 Iulie 2016 14:33
Autoritatea Aeronautocă Civilă din Moldova va găzdui evenimentul de lansare a proiectului EASA – ”Suport şi asistenţă în domeniul aviaţiei civile ţărilor din Parteneriatul Estic şi Asia Centrală”, transmite Democracy.MD.


Astfel, proiectul are o valoare de aproximativ cinci milioane de euro și o durată de trei ani. Mai mult, la lansarea acestuia, la Chișinău vor ajuge directorii AAC din opt țări. 

Despre asta se scrie în cadrul unui anunț al Autorității din Republica Moldova. Șefii instituțiilor din Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Ucraina, Kazahstan, Kîrghistan, Tadjikistan și Uzbekistan, reprezentanți ai Comisiei Europene, EASA, ICAO vor participa la reuniunea de prezentare a proiectului, pe data de 13 iulie.

Totodată, la eveniment vor fi prezenți prim-ministrul Pavel FILIP și directorul executiv al Directoratul general pentru Mobilitate şi Transport al Comisiei Europene, Henrik HOLOLEI.

Proiectul menționat este orientat spre oferirea asistenţei în transpunerea şi implementarea cerinţelor internaţionale şi europene în domeniul aviaţiei civile.

Comentarii: 0  
 
TAGURI