Shor a început să vorbească din pușcărie!
9 Iulie 2016 14:35
Ilan Shor a transmis prin avocații săi un mesaj, plasat pe pagina sa de Facebook, în care exprimă recunoștință Consiliului Municipal Orhei pentru votul împotriva suspendării sale. De asemenea, Shor nu înțelege de pe procurorii vor să-l suspende din funcția de primar.

 „Vreau să îmi exprim recunoștința Consiliului Municipal Orhei pentru votul împotriva suspendării mele din funcția de primar. Aceasta este prima victorie împotriva numeroaselor încălcări. Nu înțeleg de ce vor să mă suspende din funcția de primar, consider aceasta o condamnare fără judecată. Le mulțumesc cetățenilor care mă susțin, celor care au semnat petiția pentru eliberarea mea și tuturor celor care protestează împotriva încălcărilor aplicate în adresa mea! Sunt sigur că dreptatea va jubila și eu îmi voi demonstra nevinovăția”, a scris Shor în mesajul apărut pe Facebook.

El a mai subliniat că se va adresa la CEDO și va lupta pentru a îmbunătăți viața orheienilor. „De asemenea, eu mă voi adresa la CEDO în această privință. Vom lupta pentru aceasta și pentru ca eu să mă pot întoarce să lucrez asupra proiectelor importante pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor orașului Orhei”, se spune în postare. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI