Opinie: Andrei Năstase a abuzat de încrederea propriei mame
31 Mai 2016 14:27
„În temeiul art.252, 254 din Cod Civil al Republicii Moldova, încredințez Dlui Cutărescu să mă reprezinte și să încheie din numele meu următoarele…”, așa încep majoritatea procurilor generale autentificate notarial în Republica Moldova. O așa împuternicire și încredere ar fi primit și Andrei Năstase de la propria mamă, însă ce a urmat este de un dosar penal cu multe file.

Procura în sine înseamnă acordarea încrederii și împuternicirea unei persoane să înfăptuiască unele acțiuni din numele reprezentatului, însă despre acestea trebuie să cunoască și persoana care și-a pus semnătura pe document. Andrei Năstase, cunoscut deja pentru implicarea în mai multe scheme dubioase alături de Țopi, Vlad Filat și Ion Sturza, ar fi încheiat din numele mamei sale mai multe tranzacții financiare si imobiliare, despre care sărmana femeie nu cunoaște nimic.

Acțiunile lui Andrei se califica la abuz de încredere. Or, daca mama a fost atrasa in jocuri offshore fără să știe, aceste tranzacții sunt dubioase și merită să fie urmărite penal.

La acest subiect, ieri am urmărit un reportaj făcut acasă la mama lui Andrei, în care apare femeia povestind că nu știe nimic despre milioanele trecute prin conturile ei și nici despre alte acțiuni săvârșite din numele ei. Ea a rugat, prin intermediul jurnaliștilor, să fie transmis fiului ei mesajul că nu i-a transferat nimic, iar din puținul pe care-l are adună cu greu bani de o intervenție chirurgicală.

Acest Andrei, lider politic de pe malul Bîcului, a abuzat de încrederea mamei sale și a uitat de ea și de grija ei ca un laș. Dacă el se consideră lider în societate cu așa antecendente… apoi halal de viitorul său politic!

Oameni buni, nu luați exemplu de la Andrei Năstase. Aveți grijă de părinți și nu-i băgați în prostii, deoarece lucurile uneori pot lua o întorsătură urâtă. Ce a făcut Andrei cu mama lui este de condamnat.

Dacă tot suntem la capitolul despre demnitatea lui Andrei Năstase, vreau să amintesc aici și despre JurnalTV. Năstase cu voce ridicată țipa la TV și de pe scena PMAN că postul de televiziune JTV este al poporului, însă, de fapt, în spate stă o singură persoană – Victor Țopa, nașul lui Nastase.

Probele despre Năstase ar trebui să fie suficiente să înțelegeți că sunteți folosiți de acest nou lider politic. Fiecare dintre voi puteți să ajungeți victime, la fel cum a ajuns persoana care i-a dat naștere lui Andrei.

Aveți grijă, oameni buni!

Comentarii: 1  
dumitru j 31 Mai 2016 16:56
0 (0)
Sarmana mama stringe bani din pensie pentru o interventie chirurgicala, in timp ce pe contul ei in banca Nastase spala milioane de lei furate de el impreuna cu interlopii fugari Tzopa. Asta da ,,demnitate'' !
 
TAGURI