Leanca îi răspunde lui Filat: nu a învățat nimic din greșelile mari pe care le-a făcut
28 Mai 2016 09:34
Președintele PPEM, Iurie Leancă, a venit cu o reacție la "postarea patetică" a lui Vlad Filat precum ca ar fi "sub control total" și ar trebui evitat de "cei care își doresc să construiască o Moldova cu adevărat europeană". Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că mesajul lui Vlad Filat este patetică menționând „am înțeles că nimic nu îl mai poate schimba sau trezi”.

 

„Păcat, am fost mulți cei care ne-am pus speranțe uriașe în el, atît din țară cît și din străinătate, iar dezamăgirea a fost la fel de uriașă pentru noi toți. Dar și mai trist este cînd nu înveți nimic din marile greșeli pe care le faci. Filat ar trebui să-și amintească cît de "controlat" politic a fost "bunul prieten Iurie", cum mă alinta pe la toate televiziunile, cînd am rămas să ajut partidul, în noiembrie 2014, la rugămintea lui, deși aflasem că mă vînduse și ne vînduse pe toți, lucru confirmat de altfel după vot prin înțelegerea făcută cu PD și PCRM”, a scris Iurie Leancă, menționând că aceasta e „o constatare pur și simplu tristă, nu un răspuns politic”.

Menționăm că în seara acestei zile pe pagina de Facebook a lui Vlad Filat, a fost postat un mesaj în care acesta anunță că-și va suspenda funcția de preledinte al PLDM și va părăsi partidul.

Comentarii: 3  
andrei 28 Mai 2016 10:52
0 (0)
În ceea ce s-a întîmplat după alegerile din 2014 este descris foarte bine tot caracterul lui Filat - un trădător de care nu a mai văzut lumea. Pe lîngă Leancă și alți colegi de partid, el în primul rînd a trădat poporul, furînd miliardele și făcînd din întreaga țară o mare afacere!
veaceslav 28 Mai 2016 11:06
0 (0)
Filat cu Topii si cu Platon aveau treburile lor de a stoarce toti banii din RM pentru a ne ingenunchia kremlinului... Dar si Leanca sa nu uite ce gafe a facut la comanda sau sub presiunea lui FIlat, pentru ca intr-o zi o sa raspunda si el in fata legii.
Andrei 28 Mai 2016 13:28
0 (0)
Filat da in Leanca , Leanca in Filat, dar cindva impreuna , frumusei si linistit semnau fiecare foita care ajuta furtul miliarudului. Acum cineva isi musca coatele ca sta doar el inchis , iar altu ca acela inchis nu s-a imparti cu dinsu
 
TAGURI