Un blogger alimentează și mai mult suspiciunile în privința orientării sexuale a lui Renato Usatîi
11 Aprilie 2016 16:25
Renato Usatîi a dat o nouă petrecere în coliba sa de lemn de la Moscova. Cine a văzut înregistrarea cu primul interviu de câteva ore recunoaște cu siguranță peretele văzut mai sus în spatele lui Renato Usatîi și Dj Smash. Ultimul, un aliat al gaylor, promite că vine în Moldova foarte curând.

Se putea de trecut cu vederea înregistrarea video publicată de Renato, însă din cauza mai multor coincidențe ar trebui puțin să ne oprim supra unor detalii. Un an în urmă un site din Rusia a publicat o fotografie despre escapada lui Renato într-un club de gay. Pe acel site era scris că Renato are autoritate în rândul homosexualilor ruși. La fel, în majoritatea înregistrărilor video primarul de Bălți apare alături de bărbați sau, dacă ascultați cu bine vocile din spatele camerelor de luat vederi, se aud tot bărbați, dar niciodată femei. Probabil acesta este colectivul în care Renato se simte cel mai bine, mai ales că nu a mai fost zărit alături de femei de ceva timp.

O altă coincidență este că, imediat după ce Renato a fost ales primar, absolut surprinzător, la Bălți a avut loc prima paradă gay din istoria capitalei de nord, fără ca aceștia să fie întâmpinați de proteste din parte societății civile sau administrație.

După paradă, apariții în cluburi gay și tot așa mai departe, Renato obligă toți membrii partidului să învețe rapid imnul homosexualilor din Rusia – „Нас бьют – мы летаем”. Termenul limită este 24 aprilie 2016, adica ziua protestului care va avea loc în PMAN împreună cu Platforma DA.

Să nu vă pară că este întâmplătoare apariția lui Renato alături de DJ Smash, precum și petrecerea cu bărbați dată acasă la făleștran. O simplă căutare pe google dă rezultate suficiente din care puteți înțelege cât de bine Smash promovează „prietenia” între bărbați. E clar, da?

Spre exemplu, pe un important site LGBT din Rusia a fost alături de Smash atunci când acesta a „suferit” din cauza unui clip video – DJ Smash оказался под градом гомофобных оскорблений после выхода видео „Lovers2Lovers.

La fel, un remix făcut în colaborare cu T.A.T.U. redă aceeași stare – t.A.T.u & DJ Smash – Мальчик-гей (Emobrion remix).

Mai pe scurt, concluzia este evidentă, DJ Smash – un tip foarte talentat, la fel ca mulți alți homosexuali. Iar faptul că Renato este talentat, fără îndoială. E ciudat doar că el parcă este timid și nu vrea să ne spună pe șleau despre orientarea sa. Societatea noastră este tolerantă, iar din acest motiv nu înțeleg de ce un politician s-ar ascunde dacă este adevărat.

Comentarii: 1  
Yon 11 Aprilie 2016 17:04
0 (0)
...și Markel?
 
TAGURI