FOTO // Ilan Șor decorat cu Trofeul Federației Europene de Tenis
19 Martie 2016 13:50
Președintele Federației Europene de Tenis, Dl. Dupré, l-a decorat pe Primarul de Orhei, Ilan Șor cu Trofeul Federației „Tennis Europe Award”, în semn de mulțumire pentru aportul și constribuția la dezvoltarea tenisului moldovenesc și European.

Decernarea a avut loc aseară, 18 martie,  în cadrul Cinei de gală din cadrul unui eveniment de anvergură în lumea sportului mondial și European „Adunarea Generală a Federației Europene de Tenis” desfășurat, în premieră, la Chișinău în perioada 17-19 martie.

În aceste condiții, Primarul Ilan Șor a mulțumit pentru trofeul acordat, specificând că, este onorat să participe la un asemenea eveniment de anvergură pentru Republica Moldova, găzduit de Federația de Tenis.

Totodată, în calitate de sponsor general al Federației de Tenis din Republica Moldova, Primarul de Orhei, Ilan Șor,  a dat asigurări că va continua să contribuie la dezvoltarea tenisului din Republica Moldova  pentru ca, țara noastră să înrgeistreze mai multe performanțe atât pe plan European cât și mondial.

Menționăm că, Republica Moldova a găzduit în premieră un asemena eveniment.

Anul trecut, Adunarea Generală a Federației Europene de tenis s-a desfășurat în Lausanne, Elveția.

Comentarii: 0  
 
TAGURI