VIDEO // Vestitul clarvăzător Moisei Lepădatu este sigur că Usatîi a comandat omorul lui Gorbunțov și că va face închisoare pentru asta
14 Noiembrie 2017 17:19
Renato Usatîi a comandat omorul bancherului rus Gherman Gorbunțov, iar pentru asta va fi judecat și băgat la închisoare. Aceasta este prezicerea vestitului clarvăzător Moisei Lepădatu. Mai mult, potrivit agora.md, Lepădatu, invitat în platoul unei emisiuni live de la Impact TV, a declarat că liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, nu este implicat în tentativa de omor asupra bancherului.

 „Am practică de 50 de ani. Vă spun adevărat că acesta - omul mic de statură, de cruce, născut în 1966, cu doi copii și familie frumoasă - nu este implicat în această răfuială. Absolut deloc nu-i implicat. Trebuie de scos asta din vorbire, din ziare, din presă și organele juridice trebuie să ia seama. Vlad Plahotniuc nu e implicat în comanda asta asupra lui Gorbunțov. Absolut deloc. Zero”, a spus Lepădatu, citat de Agora. 

Agora.md mai scrie că Lepădatu este sigur că Gorbunțov este o victimă a lui Renato Usatîi. „Este om, care a mers pe baza de documente, judecată. Omul cu slăbire puțin de vedere, poartă ochelari de vedere, anul nașterii 1978... Asta putea fi presiune pe dânsul. Eu văd, ca clarvăzător, că el e vinovat. Asta-i clar, clar, clar. „În politica mare el (n.r. - Renato Usatîi) nu are drum, demult. El va mai avea o lună-două, până la alegerile din 2018 apoi gata. Eu îl văd în arestare. Cu chestia asta și cu altele”, a mai spus Lepădatu. 

Moisei Lepădatu este unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzători din țara noastră, iar multe dintre prezicerile lui s-au adeverit până acum. În 2013, de exemplu, într-o emisiune a portalului unimedia.info, Lepădatu a prezis ce urma să se întâmple în Ucraina în anul 2014. "În Ucraina va fi război civil. Trec sărbătorile, după sf. Ion, 18 ianuarie acum văd opoziția acolo. Vor ieși cei care îl susțin pe Ianucovici. Asta se va numi război civil în țară. Ianucovici nu se duce cu de-a sila în Europa. Războiul civil nu e pe o săptămână-două, a prezis clarvăzătorul în luna decembrie 2013. Tot în 2013, Lepădatu prevestea că Partidul Liberal va dispărea de pe arena politică.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI